EmailFacebookLinkedIn

 

Duaal leer & werk traject

Duaal leer & werk traject

Bouwen aan een carrière in de elektrotechniek door werken en leren te combineren?

Wij bieden jou die mogelijkheid! Je volgt de duale hbo-opleiding Elektrotechniek en combineert dit met een uitdagende job bij Swietelsky Rail Benelux. Na vier jaar heb je niet alleen je hbo-diploma Elektrotechniek op zak, je hebt ook nog eens een flinke dosis werkervaring opgedaan.

Wat zijn de voordelen van een duale opleiding elektrotechniek?

  • Geen studiekosten, wel salaris
  • Drie dagen werken, twee dagen school
  • Meewerken aan topprojecten
  • Na de studie; een vaste baan bij het leukste bedrijf van de Benelux.

 

Hoe ziet het duaal leer- en werktraject bij Swietelsky Rail Benelux eruit?

Je werkt drie dagen bij Swietelsky en volgt twee dagen een opleiding aan de Avans Hogeschool Breda. De eerste tien weken leer je Swietelsky beter kennen, maak je kennis met al onze werkvelden en bezoek je verschillende projectlocaties. Daarna ga je aan de slag.

Tijdens het vierjarige leertraject doe je naast je studie direct praktijkervaring op. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol organiseren, uitvoeren en opleveren van complexe spoorprojecten. We maken daarbij gebruik van hightech machines uit Oostenrijk. Je werkt mee aan deze mooie en uitdagende projecten in België, Nederland en Luxemburg. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past.

Swietelsky organiseert en voert projecten uit van A-tot-Z. Dat wil zeggen dat je voor iedere fase van het project een actieve rol kan hebben. Van engineering, werkvoorbereiding, calculatie, projectmanagement, procesoptimalisatie, realisatie tot beheer en onderhoud. Soms werk je mee op kantoor en het andere moment sta je letterlijk met je voeten in de klei om te ondersteunen op een projectlocatie. In ons duaal-traject maak je het allemaal mee en bepaal je samen met een coach het verloop van jouw carrière. Ook krijg je een unieke inkijk in verschillende functies.

 

Klinkt dit als het perfecte traject voor jou?

Heb je nog vragen over het traject of wil je meer weten over duaal leren? Neem dan contact op met Joyce 06 25315518. Solliciteren kan via de onderstaande button of stuur een e-mail naar werken@swietelsky-rail.nl