EmailFacebookLinkedIn

Stage

Op zoek naar een stageplek? Wij bieden jou graag een plek aan. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar gemotiveerde studenten die wij ons mooie vak mogen leren.

Als stagiaire maak je onderdeel uit van een team en voer je taken uit ter ondersteuning van een project. Een van onze collega’s zal jou begeleiden en jij krijgt natuurlijk een stagevergoeding voor jij werkzaamheden en bijdrage.

Wij hebben verschillende uitdagende stages en afstudeeropdrachten. Onze collega’s stomen je graag helemaal klaar voor het (technische) vak. Dat kan voor verschillende disciplines zoals Elektrotechniek, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde en Veiligheidskunde. Volg je een andere studie en heb je interesse, neem dan contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden. Wij hebben plaats voor stagiairs op vmbo-, mbo-, hbo of wo-niveau.

Interesse? Bel of app met onze recruiter Joyce (06 25315518)

 

Heb je een topstage gehad, maar moet je toch weer terug de schoolbanken in? Het afmaken van je studie is belangrijk voor je toekomst en dat motiveren wij ook. Maar we kunnen wel samen kijken of je je studie kunt combineren met een bijbaan bij ons.